Dobry den, mame zájem o vykup jednosmernych zpetnych odkazu (i jednotlivě) v oboru ekonomickem, pravnim, danovem apod. Žádám o zaslání přehledu...
:arrow: http://inet.sk/clanok/7187/konci-intern ... -svoju-put Vase nazory? Myslim, ze prisiel cas aby IE skoncil; a ak nie IE, aspon Trident....
Chalani chcel by som sa spytat ci nespravite clanok o optimalizovani stranky pre IE ako je ten o validatoroch dost by sa mi hodil pretoze to robim 3...
Prosím vás, potreboval by som vedieť prečo my vyskakuje pri pokec.sk a facebook.com problem s certifikátom? Nikdy mi to nerobilo, avšak zo dňa na deň...
Tak a je to tu! Internet Explorer vraj má kompletného nástupcu, IE8 build 8.0.6001.18691. Skúšal ho už niekto? Ak áno, tak ako v ňom vyzerajú stránky?
Spolu s IE8 bol vydaný aj nový Safari 4 beta. Zaujímalo by ma, aké sú vaše názory naňho. Ja som ho už skúšal a mám ho už trochu odskúšaný. Bug z...
Osobne používam Mozillu 3, ale ako správny webmaster mám nainštalovaných na PC prehliadačov celú hŕbu. Ohľadne IE, jeho história nie je až taká...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules