tak tady jsem se rozhodl do open source dat nemuj kod ale kod od beranka(pokud souhlasi), Avšak patřične oštřenej i z dodatkemneco mi i pomohli na pcforu to tady priznam, protože nerad rikam o necem co neni moje ze je moje
takze u mne je výslední podoba:
connect.php:
Code:<?php mysql_pconnect('localhost', 'root', '') or die('Nepodarilo sa spojit s databazou'); mysql_select_db('your db') or die('Nepodarilo sa vybrat databázu.'); ?>jsem si jist že tato modifikovaná verze hodne lidem pomůže muzete si tu všimnout změn jako že jsou tu i tlačítka pro poslední a první záznamy co chyběli (muj napad, aspon neco co jsem tam vyresil samCode:include "connect.php"; $nastranku=1; $dotaz="SELECT Count(id) FROM `table`"; $vys=mysql_query($dotaz); $zaznam=mysql_fetch_array($vys); $pocet=$zaznam["Count(id)"]; $stranky=(int)($pocet/$nastranku); if (((int)$pocet % (int)$nastranku)!=0) $stranky++; if (isset($_GET["page"])) { if ($_GET["page"]>1) { $aktstranka=$_GET["page"]; if ($aktstranka>$stranky) $aktstranka=$stranky; } else $aktstranka=1; } else $aktstranka=1; $spodni=($aktstranka-1)*$nastranku; $dotaz="SELECT * FROM `table` ORDER BY `id` DESC LIMIT ". $spodni . "," . $nastranku; $vys=mysql_query($dotaz); $pocetradku=mysql_num_rows($vys); if ($pocetradku==0) { echo ('<h3 class="err">Žiadne články...</h3>'); } else { echo ' <div class="display: block;"> < < < '.$aktstranka.' z '.$stranky.' > > > </div>'; } $sql = mysql_query('SELECT * FROM table ORDER BY id DESC LIMIT '. $spodni . ',' . $nastranku); while($row = mysql_fetch_array($sql)){ echo "Vaše data z $row výběru"; }), a pak jeste to osetreni chyby že i když byla pouze jedna strana page=1 tak jsem mohl jít dál teda page=0 to je uz taky vyreseno (to uz moje neni
)
takze tak

neco mi i pomohli na pcforu to tady priznam, protože nerad rikam o necem co neni moje ze je moje
), a pak jeste to osetreni chyby že i když byla pouze jedna strana page=1 tak jsem mohl jít dál teda page=0 to je uz taky vyreseno (to uz moje neni
Reply With Quote
kod jsem necetl tak pokud to tam mas tak sorry.