+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Algoritmus na zakódovanie/dekódovanie textu

Algoritmus na zakódovanie/dekódovanie textu

Ponúkam algoritmus na zakódovanie/dekódovanie akéhokoľvek textu/kódu len za 5€! Môžem k tomu prirobiť podporu akejkoľvek abecedy, len za 3€ za sadu 30 znakov. PLUS, algoritmus podporuje AJ asymetrický(100% nerozkódovateľný) hash! Ukážka asymetrického hash:

Ondro
    mmhm41vcm4943265m421r6m41v2595m14246mmmff4mm112204 b265cra85m41vcmmarrm16mf4Cm41vcm4125

Pozn: symetrický(rozkódovateľný) vám ukázať nemôžem, keďže sa dá rozkódovať a niekto by vzor mohol zneužiť na vytvorenie algoritmu na dekódovanie
    algoritmus sa musí upraviť, než bude použiteľný a je dostupný v neobmedzenom množstve(kvôli tomu tá úprava )
    Spravím stránku, webaplikáciu, odfotím:
    http://ondro.eu

Re: Algorytmus na zakódovanie/dekódovanie textu

Pocuj, spominas tam
    100% nerozkódovateľný
    ale vetu predtym zas hovoris
    algorytmus na dekódovanie
    Takze? Je to jednosmerne alebo obojsmerne sifrovanie?

Mimochodom algoritmus je s makkym i
    Ospravedlňujem sa za dlhšiu neprítomnosť na fóre. Som späť. V prípade, že očakávate moju odpoveď v niektorej z tém, napíšte mi prosím SS.

Re: Algorytmus na zakódovanie/dekódovanie textu

Aj jednosmerný, aj obojsemerný, je to funkcia encode($string, $symetric), ktorá vracia zakódovaný $string, ak je $symetric=false, vracia asymetrický, nedekódovateľný kód a ak je true, kód je dekódovateľný a môžeš použiť fciu decode($string) na rozkódovanie

Re: Algoritmus na zakódovanie/dekódovanie textu

No neviem, naco by niekto nieco kodoval, a potom to uz nemohol dekodovat? To moze rovno udierat do klavesnice so zavretymi ocami a ziska podobnu zmes znakov aku si sem poslal.(rozumiem slovu plus, ale absolutne to nedava zmysel )

Napriklad na sifrovanie hesiel?
    Ospravedlňujem sa za dlhšiu neprítomnosť na fóre. Som späť. V prípade, že očakávate moju odpoveď v niektorej z tém, napíšte mi prosím SS.

Tak potom načo sú funkcie:
    crypt()
    md4()
    md5()
    sha1()
    sha2()
    a pod? Tento asymetrický hash je podobný týmto hashom, ibaže je jedinečný, teda neexistuje naňho žiadna internetová databáza, ktorá by dokázala nájsť slovo a k nemu zakódovaný variant. Dva rôzne varianty jedného slova nie sú, teda sa dajú porovnať jednotlivé varianty:
    if(encode("Ondro", false)==encode("Ondro", false)) vráti true
    if(encode("Ondro", false)==encode("neutromind", false)) vráti false
    je to dobré na použitie pri zakódovaní hesiel, ak sa použije naviac s hashom ako crypt(), md5(), md4()... dostaneme 100% bezpečné zakódovanie hesla, ktoré nenájde ani md5decrypter.com

Tiež ak si zakódujem, napr. $string=encode("Ondro", true), dostanem kód(napr. <?!!>€&&@|€>>><!!), ktorý sa dá rozkódovať funkciou decode($string). Je to dobré na zakódovávanie hocičoho, trebárs i článkov a má tú výhodu, že sa dá aj dekódovať.
    A toto ponúkam v jednej funkcii za jednu cenu. Dúfam, že už každý pocopil a ak si ho nechcete kúpiť, radšej sa nepýtajte a ak chcete, prosím, kontaktujte ma cez PM alebo ICQ 448-391-358, odpoviem vám na všetky otázky

+ Reply to Thread