Len tak sa pochválim a prispejem niečím nech sa cez Silvestra nenudíteSú tam nejaké bugy, ale to je jedno
![]()
Len tak sa pochválim a prispejem niečím nech sa cez Silvestra nenudíteSú tam nejaké bugy, ale to je jedno
![]()
Všetci chcú vaše dobro. Nedajte si ho vziať!!
Dobre tyyyPekne
![]()
Hehe dobrý, pár nedodělku (vyjetí z hracího pole, vystřelení více střel atd..), ale aspoň mi to připomělo dětství, jak jsem na tomto ujížděl
Jinak zdroják by se taky hodil na prozkoumání, zda je k mání![]()
No vystrelenie viac striel som tam nedal schválne, a to vyjdenie z hracieho poľa neviem ako mám chápať. Vysvetli a možno by som sa po skúškach pohralA zdroják bude (ak bude aj záujem), ale až po riadnom ukončení semestra a hlavne po bodovom ohodnotení - pre istotu
![]()
No můžu vyjet z hrací plochy
Dále se můžu zastřelit vlastní střelou, lol
A v neposlední řadě, to při ukončení hry spadne, Visty![]()
No veď tie prechody z hracej plochy sú tam schválne. Neviem teda čo to tebe robí, ale malo by to zaliezť na jednej strane a vyliezť na opačnej.
A to že sa môžeš streliť vlastnou strelou je predsa normálne, nie? Veď strela ako strela predsa. Keď ťa vo vojne trafí náhodou spojenec, tiež umreš![]()
A čo sa týka Víst tak neviem. Také sračky ja nepodporujem - aby som musel 4krát odkliknúť, že chcem spustiť program!! Testoval som to na XP SP1,SP2,SP3 (32bit) a Win7 (64bit). Všade to šlo. Nuž neviemSkús skopírovať report
![]()
Krása veľmy pekné.
Všetko o hrách a novinkách s herného sveta nájdete na http://the-guild.cz/.
2Werewolf: Dík![]()
Tak tu sú zdrojové kódy na hru Tanky, možno tam niekto pozrie![]()