+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10

Thread: jednoduchý program, pls help

jednoduchý program, pls help

Prosím naprogramujete pro mě, myslím si opravdu jednoduchý program?

Jde o to že by se v určitém času (s přesností na tisíci vteřiny) fungovala klávesa šipky.

Představuji si to tak, že otevřu prográmek, tam bude volba šipky ↑↓→←, kliknu na ní a nastavím po jakou dobu bude fungovat (popř. v jakou dobu se aktivuje)

Chci totiž soutěžit v jedné soutěži a jde o to co nejrychleji projet okruh. Díky tomuto prográmku by se dalo přesně nastavit kdy by daná šipka "fungovala" a po doladění (vím že to nebude hned) by autíčko na dráze jelo s maximální přesností díky tomuto prográmku v každém kole stejně.

Umím opravdu jen základy programování a nezvládl bych to. Pokud již takový program existuje, prosím jak se jmenuje.

Jestli moje požadavky nechápete, nebo vám nejsou jasné tak napište a já se to pokusím lépe specifikovat

No rad by som bol keby najskor povies v akom jazyku to chces.
    Všetko o hrách a novinkách s herného sveta nájdete na http://the-guild.cz/.

Java a presnosť "na tisíci vteřiny"? No neviem neviem. Skôr by to bolo lepšie v C. V jave nikdy nevieš kedy sa ti spustí GC a zrazu si v sklze o sekundy. A platforma? Win, Unix, Mac, ...? Môžeme ti s tým tak pomôcť - asi nikto nemá času nazvyš. Ale možno sa toho Werewolf chytí

No ja som nazihany ale cakam na nejaku specifikaciu alebo co.

P.S.
    Neviem Javu, tak ak to musi byt v tom tak ja od toho davam ruky prec a prenechavam to m-> 29
    Last edited by Werewolf; 07.04.2011 at 17:44.

tak mě je celkem jedno v čem to bude, může to byt i v C. Opravdu bych chtěl pomoci, ale bohužel programovat moc neumím.

platforma Win 7 + procesor AMD Athlon(tm) II X2 245

Nom, asi by to šlo cez WinAPI, ale otázka znie prečo by sme to mali spraviť pre teba, keď to môžeme spraviť pre seba a vyhrať tú súťaž sami A hlavne nie je to tak trochu dosť podvod? Teda nie, že by sme mali čas (si to tu prehadzujeme s Werewolfom ako horúci zemiak ), ale tak možno niečo skúsim v rámci oddychu

já bych po vás chtěl jen program kde se dá nastavit kdy bude šipka funkční. Ty časy už si doladím sám - a to je taky odpověď proč bych měl vyhrát já. Protože když nemáte času nazbyt tak vám nezbude ani na vypiplání těch časů. V té soutěži je ale 5 výher takže jestli chcete tak soutěžte se mnou taky

Podvod? u té hry je vidět jak jel ten nejrychlejší a v každém kole jel až chirurgicky přesně a řekl bych že to taky nebude čistý trénink.

Nevím jak dlouho vývoj takového programu bude trvat, myslel jsem že to bude jednoduché, proto jsem taky napsal do tohoto fóra

No pozeral som na to WinAPI, ale babrať sa mi v tom zase nechce. Už som rozhýčkaný inými jazykmi Ak to chceš vyhrať tak buď potrénuj alebo si nájdi seriál o WinAPI začni skúšať. Momentálne nemám času nazvyš a verím tomu, že na hodinku by to nebolo, keďže som v tom naposledy robil pred rokom v Assembleri.

Zdravim, cernymysak prosim ta nehnevaj sa na nas ale fakt toho teraz mame vsetci dost vela. Nieco som zmochlil ale su to len take napovedy kde mozes vydiet ako pracovat s casom (kniznica time.h) a klavesnicami (kniznica windows.h).
    windows.h
    Code:
    #include <windows.h>     // Win32API Header File
    #include <stdio.h>

bool IsKeyPressed(int virtualKey)
    {
        return ((GetAsyncKeyState(virtualKey)&0x8000)!=0?true:false);
    }

int main(int argc, char* argv[])
    {
       short x = 0, y = 0;                                 // sem dame suradnice mysi
       BOOL lmouse = false;                                   // ci bolo stlacene Lave tlacitko

HANDLE  hConsole;                           // ziskanie handle konzoly 
       hConsole = GetStdHandle(STD_OUTPUT_HANDLE); // poznate z ulohy 2.7                                          
       COORD point = {2,2};                        // sem budeme vypisovat text 2:stlpec, 2:riadok

while(true)                                // nekonecna slucka
         {
           SetConsoleCursorPosition(hConsole, point);  // nastavi sa na [2,2]

printf("S:%s", IsKeyPressed(VK_SHIFT  )?"*":" ");
           printf("C:%s", IsKeyPressed(VK_CONTROL)?"*":" ");
           printf("A:%s", IsKeyPressed(VK_MENU   )?"*":" "); 

if (IsKeyPressed(VK_ESCAPE))            // Klavesa VK_ESCAPE konci program
             {
                printf("Escape!!        \n");
                break;
             }
          }                            // toto je koniec nekonecnej slucky

return 0;                   // a toto koniec programu
    }
    time.h
    Code:
    #include <stdio.h>
    #include <time.h>

int main(int argc, char* argv[])
    {
      clock_t Start, Koniec;   // premenne typu clock_t
      float  Trvanie;          // tu bude vysledok merania

long   i = 10000000L;

// Zmeriame dlzku trvania cyklu.

printf( "Kym pocitac vykona %ld prazdnych cyklov, uplynie: ", i );
      Start = clock();
         while( i-- ) { /* nerob nic*/ };
      Koniec = clock();

// Vypocet dlzky trvania

Trvanie = (float)(Koniec - Start) / CLOCKS_PER_SEC;
      printf( "%f sekund\n\n", Trvanie );

// Ak vas zaujima, ako to funguje, vypiste si vsetko:

printf(" Obsahy premmennych:    \n");
      printf(" Start:              %d \n", Start );
      printf(" Koniec:             %d \n", Koniec );
      printf(" CPS:                %d \n", CLOCKS_PER_SEC );

printf("\n\nKoniec...\n\n");
      getchar();
      return 0;
    }
    Opakujem ide len o take navodiky, prezeraj si kazdu cast kodu az kym nepochopis co robi, su tam aj komenty ale keby nahodu.

+ Reply to Thread