+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Problém s NullPointerException

Problém s NullPointerException

Zdravím vás jsem tu nový a obracím se na vás s prosbou. Ve škole jsme dostali za úkol dodělat "grafiku" ke "hře", kterou jsme vytvořili. Teď potřebuji udělat, aby se mi aktualizovaly obrázky po tom, co něco seberu do batohu. Bohužel, mi to při překladu vyhodí NullPoniterException a vůbec nevím proč. Programuji v NetBeans. Mohl by se mi na to někdo prosím podívat, případně mi poradit? Děkuju

Tady je když tak odkaz: http://www.mediafire.com/?93j4zjytdun666z

Takže som upravil tieto riadky:

zmenil v "Hra.java" riadok 26 na: batoh = new Batoh();
    pridal do "PanelBatohu.java" na riadok 48: if(veci == null) { return; }

Zdá sa, že to ide. Ale skúmať som to neskúmal, len som jednoducho odstránil príčinu

PS: NetBeans má výborný debugger
    Všetci chcú vaše dobro. Nedajte si ho vziať!!

Děkuju, už to šlo přeložit a spustit
    Jen se mi nechtějí zobrazovat ty obrázky v tom už. rozhraní, když např. na začátku seber krumpáč přes příkaz seber krumpac. S tímhle mi pomáhal spolužák, který má ten batoh dělaný taky přes mapu, ale jemu to funguje

Ako som písal. NetBeans má super debugger tak si to jednoducho spusti a laď. Nie je na tom nič. Tú 1. chybu čo si sem dal som mal takto nájdenú a opravenú behom minúty. Daj si breakpoint na miesto kde pridávaš obrázky a pozeraj sa čo sa deje ak ho pridáš.

Teď jsem na to koukal s tím debuggerem, označil jsem ty řádky a když jsem na to koukal, tak se nic nestalo. Ono je taky možný, že s tím neumím.
    Mně přijde, že ta hra ani na to nereaguje, protože když změním název toho obrázku, tak by to mělo vyhodit chybu, že obrázek nebyl nalezen, ale to se mi vůbec nestalo.
    Když tak se omlouvám

Ako sorry, ja by som s na to rád kukol viac, ale dokončujem bakalárku, na zajtra mám projekt obhajovať a ešte mi tu aj nejakú prácu zadali zase

To je v pořádku děkuju ti moc už za tyhle věci, třeba se mi to podaří nějak vykoumat. Jinak hodně štěstí s bakalářkou

+ Reply to Thread